4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس
 
معرفی و آشنایی با چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.
 
در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

 
4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس



4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس


4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس
 

لواش

نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود. این نان را نان تنوری هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.

 


4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس



 

سنگک

سنگک را روی سنگ‌ریزه‌های گرم می‌پزند و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.

 
4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس



4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس
 

تافتون
تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود.

 
4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس
 
 
تعداد بازدید ۳۷۱۳ بار

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به ایمیل دوستان :
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه