پلو یونانی


برنج : ۷۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای : ۱ فنجان
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ فنجان
نخود فرنگی : ۲ فنجان
ذرت زرد آب پز : ۲ فنجان
قارچ کنسرو شده : ۱ فنجان
کالباس : ۱۰۰ گرم
آب گوشت : ۲ لیتر
آب مرغ : ۲ لیتر
روغن : ۱۵۰ گرم
پیاز خام خلال شده : ۱ فنجان
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
برنج را به دقت میشوئیم و پیاز را با روغن کمی سرخ میکنیم برنج را با پیاز چند تفت میدهیم ، آب مرغ و زعفران و یک قاشق نمک را داخل برنج میریزیم میگذاریم در حرارت ملایم برنج پخته شده آب آن کشیده شود ، و در فر یا حرارت ملایم یکساعت دم بکشد ، هنگام کشیدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط مینمائیم و کمی کره آب کرده روی آن میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه