پلو چینی


نوع مقدار
هویج : ۲ عدد
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
نخود سبز : ۱ پیمانه
قارچ : ۲۰۰ گرم
پنیر کورد : ۱۰۰ گرم
برنج : ۳ پیمانه
بادام هندی: نصف پیمانه
ادویه : به میزان لازم
سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری



ابتدا برنج را خیس کرده آبکش می کنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد پنیر کورد را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پیاز و هویج ، فلفل دلمه ای را مکعبی کرده تفت می دهیم و بعد نخود فرنگی پخته شده را با پنیر کورد بادام هندی و قارچ تفت داده شده تمامی مواد را مخلوط کرده و بعد با پلوی دم کشیده مخلوط می کنیم و بعد ته قالب دلخواه را چرب کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و گرم تقدیم می کنیم.
شبکه جهانی جام جم


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه