مربای هویج

- هویج فرنگی یا ایرانی                                        3 کیلو

2-شکر                                                               3 تا 4 کیلو

3-گلاب                                                               نصف لیوان

4- آب لیمو                                                          نصف استکان

طرز تهیه

 مربای هویج با خلال پوست پرتقال یا نارنج بسیار مطلوب است ممکن است سه تا چهار لیوان خلال گرفته و چهار تا پنج قاشق سوپخوری خلال بادام و پسته نیز داخل مربای هویچ بریزیم و هویج را پوست بکنیم  و بصورت ورقه و خلال نازک در آوریم و یا در صورت امکان با چرخ مخصوص خلال کنیم ، بعد آنها را می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم و شکر و خلال تلخی گرفته را با پنج تا شش لیوان آب داخل هویج می ریزیم و روی آتش می گذاریم تامربا جوش آید ، گاهی کف مربا را می گیریم شربت که قوام آمد گلاب و آب لیمو را اضافه می کنیم بعد ازیکی دو جوش مربا را از روی آتش بر می داریم .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه