مربای سیب درسته (یونانی)
سیب سالم: ۱ کیلو، شکر: ۱ کیلو، آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری، گلاب: ۱ استکان سرخالی
- طرز تهیه:
سیبها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص خالی میکنیم و با پوست در قابلمهٔ لعابی میریزیم و با آب روی سیبها را میپوشانیم. سپس با حرارت ملایم، سیبها را کمی میپزیم تا جائی که له نشود و پوست آنها نترکد. وقتی سیبها کمی پخته شد شکر را در آب ریخته میگذاریم تا قوان بیاید (شکر را باید یکجا بریزیم که سریع قوام بیاید و سیبها له نشوند) در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه میکنیم و گاز را خاموش میکنیم.در صورت تمایل میتوانیم کمی رنگ خوارکی به مربا اضافه کنیم و وسط سیبها را با بادام یا گردو تزئین میکنیم.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :