مربای خلال نارنج یا خلال پرتقال و لیمو ترش

1-خلال نارنج یا خلال پرتقال تازه                              یک کیلو

2-شکر                                                               5/1 تا 2 کیلو

3-آب لیمو                                                           2تا 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

 خلال ها را دوبار در آب می جوشانیم و آب آنرا عوض می کنیم وقتی خلال نرم شد آنهارا 24 ساعت در آب قرار می دهیم و سه چهار بار آب خلال را عوض می کنیم و آنرا را می جوشانیم تا تلخ نباشد ، بعد شکر را با 4 تا 5 لیوان می جوشانیم و صاف می کنیم سپس خلال تلخی گرفته را داخل شربت می ریزیم و مربا روی آتش می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید بعد آب لیمو را می ریزیم ، دو سه جوش که زد مربا را از روی آتش بر می داریم ممکن است 250 گرم خلال خشک را در آب خیس کنیم نرم که شد مطابق دستور عمل نمائیم .


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه