مربای ترب سیاه

مواد لازم

ترب سیاه            500 گرم

آب                     4 پیمانه

آهک                  1 پیمانه

شکر                  1 پیمانه

آب                     1 لیتر

هل                    15 عدد

 طرز تهیه

 پوست ترب ها را خوب بشویید . سپس آنها را با رنده چیپسی ورقه کنید . بعد ورقه ها را به مدت 3 تا 4 ساعت در آب نمک قرار دهید . تا کمی نرم شوند . سپس هر ورقه از ترب ها را بردارید و از وسط تا کنید تا به صورت یک و نیم دایره در آید . سپس آن را مانند قیف بپیچید و به آن یک خلال دندان فرو کنید و آنها را 3 ساعت در آب معمولی قرار دهید تا نمک آنها برود. سپس آهک را با آب مخلوط کنید و از صافی رد کنید و 12 ساعت ترب ها را در آن قرار دهید . پس از آن باز هم ترب ها را 3 تا 4 ساعت در آب معمولی قرار دهید.

ظرفی را پر از آب کنید و بگذارید تا بجوشد .

سپس ترب ها را در آن ریخته و به مدت 5 دقیقه بجئشانید . بعد آبکش کنید شکرآب و هل را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد . در این مرحله ترب ها را اضافه کنید . وقتی مجدداً شیره شروع به جوشیدن کرد ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود . سپس مربا را با همان ظرف و بدون در به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید تا شیره کاملاً به خورد مربا برود . سپس آنها را در ظرف مورد نظر بریزید . این مربا را می توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید .


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه