مربای به

1-به                              3 کیلو

2-شکر                           2 تا 5/2 کیلو

3-آب لیمو                       نصف استکان

4-دانه هل                       یک قاشق سوپخوری

 

*دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم

 

طرز تهیه

 به را چهار قاچ می کنیم و تخم و قسمت سفتی وسط را در می آوریم و پوست می کنیم ( به را با پوست نیز مربا می کنند )  بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفیده کرده تمیزی می ریزیم ( ظرف طبخ مربای به باید حتما مس سفید کرده باشد زیرا در غیر اینصورت  مربا خوشرنگ  نمی شود ) بعد مقداری  آب در حدود 8 لیوان  بطوریکه  کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت  ملایم  می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود  بعد شکر را داخل  به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم  مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد  تا رنگ  مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود . بعد آب لیمو را می ریزیم . مربا چند جوش که زد از روی آتش بر می داریم .

باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملاً قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود آن را بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه