مربای به لعاب دار

مواد لازم           

به                     450 گرم

شکر                  3 پیمانه

آب                     5 پیمانه

دانه های به        به میزان لازم

جوهر لیمو          1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

به ها را خوب بشویید و با پوست به صورت پره های پرتقال ببرید . سپس آنها را همراه با دانه های وسط به در ظرفی مسی یا لعابی بریزید و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا حدود 10 دقیقه بپزید . سپس شکر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مربا بجوشد .

در ظرف را بگذارید و به مدت 4 ساعت و با حرارت بسیار ملایم مربا را بجوشانید تا رنگ آن قرمز شود و شیره آن غلیظ و لعابدار گردد .

در آخر جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید . سپس به مدت 24 ساعت روی آن دم کنی قرار دهید .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه