مربای بهار نارنج

این مربا یکی از ظریف ترین و مطبوع ترین مرباهاست که باید درطبخ آن دقت بیشتری بکار برود تا نتیجه مطلوب بدست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله  آنرا باید طبخ آماده نمود .

همزن بهار شکر در نظر می گیریم و برای هر یک کیلو شکر 2 لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک  بخوابانیم دیگ مناسبی را آب می ریزیم و جوش می آوریم بهار را از آب آهک خارج می کنیم و می شوئیم دوبار در آب می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم . بعد بهار را در آب شیرین بمدت 24 ساعت قرار می دهیم و سه چهار بار آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب  می جوشانیم  و صاف می کنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است درشربت می ریزیم و روی آتش می گذاریم تاشربت بجوشد و قوام بیاید . بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه می کنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر می داریم .


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه