مربای بالنگ

برای تهیه مربای بالنگ ممکن است از بالنگ ممکن است از بالنگ تازه یا خشک استفاده کرد و چون معمولاً بالنگ خشک بیشتر در دسترس است طرز تهیه آن اول داده می شود .

 بالنگ را یک روز  در آبسرد خیس می کنیم تاکاملاً نرم شود بعد با کارد تیزی روی پوست آنرا کمی می تراشیم و نه آنکه بکلی پوست آن گرفته پوست آن گرفته شود زیرا هر قدر پوست آن بیشتر گرفته شود عطر آن کمتر می شود بعد بالنگ را در آبجوش دوبار می جوشانیم تا مغز آن پخته و نرم شود 10 تا 12 ساعت آنرا در آب سرد می ریزیم دو سه بار آب آنرا عوض می کنیم و کمی از آنرا می چشیم باید تلخی نداشته باشد .

بعد پارچه روی میز می کشیم و بالنگها را روی پارچه می چشیک تا آب زیادی آن گرفته شود  و بالنگ آماده شده را وزن می کنیم و دو برابر وزن آن شکر در نظر می گیریم یعنی به نسبت 5/1 کیلو بالنگ 3 کیلو شکر کافیست شکر را در ظرفی می ریزیم 6 لیوان آب روی آن میریزیم و یکی دو عدد سفیده  تخم مرغ با آن مخلوط میکنیم و شربت را می جوشانیم و از پارچه و از پارچه نازک رد می کنیم تا شکر تمیز  شود بعد بالنگهای آماده را در این شربت  می ریزیم و می جوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام یابد و در آخر کار 4/1 استکان آبلیمو در آن می ریزیم و چند جوش که زد ازروی آتش  بر می داریم و بعد سرد شدن در شیشه  می ریزیم .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه