مربای آلو زرد درسته

1- آلوزرد درشت کمی سفت که بهتر است دم دار باشد           3کیلو

2- شکر                                                                          5/2 کیلو تا 3 کیلو

طرز تهیه :

 ظرفی را آب می کنیم و روی آتش می گذاریم تاجوش بیاید آلوها را می شوئیم و در کیسه یا صافی می ریزیم و یک لحظه در آب جوش می زنیم ، بعد آلو را در آب کش می ریزیم و پوست آنرا بطوریکه دمش جدا نشود می گیریم و آلوهای آماده شده را در ظرفی لعابی می ریزیم و لابه لای آنرا شکر می پاشیم و می گذاریم آلو با شکر یکشب بماند ، بعد آلوها را از شکر خارج می کنیم و 2 لیوان آب داخل شکر می ریزیم و می گذاریم بجوشد و شربت قوام بیاید ، بعد آلو را می ریزیم تا چند جوش بزند و در صورتیکه آلو ها پخته شد و شربت رقیق بود آلوها را با کفگیر از شربت خارج می نمائیم و شربت را قوام می آوریم و آلو را در شربت می ریزیم بعد از دو سه جوش مربا را از روس آتش برمی داریم .


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه