مربای آلبالو

برای تهیه مربا و شربت آلبالو باید از آلبالوی قرمز که زیاد رسیده و سیاه شده نباشد استفاده کنیم .  بهتر است که در اویل نوبر آلبالو مربا یا شربت آنرا تهیه کنیم .

1-آلبالو                           3 کیلو

2-شکر                           2 کیلو تا 5/2 کیلو

3-وانیل                           4/1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

دم های آلبالو را می گیریم و آلبالو را می شوئیم ، بعد نوک چوب کبریت را تمیز می کنیم و با آن یا با ماشین مخصوص هسته گیر ، هسته های آلبالو را بطور کلی به نشود و طرف دیگر آن ( یعنی سر آلبالو) سوراخ نشود خارج می کنیم ، آلبالوهای آماده شده را داخل قابلمه لعابی مناسبی می ریزیم و لابلای آن شکر می پاشیم و می گذاریم آلبالو چند ساعت بماند و کمی آب  بیندازد ، بعد ظرف را روی آتش تند و یکنواختی می گذاریم تا جوش بیاید . کف مربا را یکی دوبار می گیریم و وانیل را داخل مربا می ریزیم شربت که قوام آمد مربا را از روی آتش بر می داریم معمولاً بعد از جوش آمدن نیم ساعت برای طبخ مربا کافی است چون مربای آلبالو هر قدر بیشتر بجوشد رنگ آن تیره تر می شود . با این مقدار آلبالو دو شیشه شربت آلبالو نیز بدست می آید شربت زیادی آلبالو را صاف می کنیم و بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم بعضی از آلبالوها زیاد آب دارد در این صورت وقتی شکر را داخل آلبالو رختیم و دیدیم زیادی آب انداخته است مقداری از آنرا بر می داریم و بعد مربا را می جوشانیم در غیر اینصورت مربا مدت بیشتری می جوشد و رنگ آن تیره می شود .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه