مارمالارد زرد آلو

1-زرد آلو                                     4 کیلو

2-شکر                                       یک کیلو

3-ژلاتین                                     2 تا 3 ورق

(ممکن است به جای ژلاتین 4 تا 5 قاشق سوپخوری لعاب به دانه مصرف نمود )

4-آبلیمو                                     نصف استکان

طرز تهیه

زرد آلو را از هسته جدا و از چرخ یا صافی رد می کنیم ، بعد شکر را روی زرد آلو می ریزیم و می گذاریم دو سه ساعت بماند تا شکر کمی آب شود . این مایه را در ظرف لعابی میریزیم و روی آتش می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد جوش بیاید و مایه کاملاً سفت شود ، بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم ( و یا لعاب به دانه ) را داخل مایه مزبور میریزیم . و آبلیمو را اضافه می کنیم و بعد از یک دو جوش از روی آتش بر می داریم .

مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملاً غلیظ و بدون آب باشد .

با هلو و شلیل و آلو زرد نیز به همین طریق مارمالاد تهیه می کنند .

مارمالاد آلو زرد چون ترش است به آب لیمو احتیاجی ندارد و به جای 5/1 کیلو باید 2 کیلو شکر مصرف نمود .


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه