مارمالاد سیب یا گلابی

1- سیب یا گلابی                                                 3 کیلو

2-شکر                                                               5/1 کیلو

3-وانیل                                                               یک قاشق چایخوری

4-ژلاتین                                                             3 ورق (یا لعاب به دانه 4 تا 5 قاشق سوپخوری )

5- آبلیمو                                                            نصف استکان

طرز تهیه :

سیب یا گلابی را پوست می کنیم و هسته و قسمت سفت آنرا می گیریم و با سه چهار لیوان آب می گذاریم بپزد بعد آن را از صافی یا ماشین مخصوص رد می کنیم و شکر را روی آن می ریزیم و مانند مارمالاد زرد آلو عمل می کنیم و در اواخر طبخ وانیل را اضافه می نمائیم .


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه