مارمالاد سيب جنگلى

مورد مصرف : صبحانه
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 120 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مارمالاد سیب جنگلى :
سیب درختی | 1 کیلو گرم |
شکر | 1 کیلو گرم |
آب | 4 تا 5 لیوان |
چوب دارچین | 3 عدد |
هل | به میزان لازم |
کشمش و خلال بادام مقداری | به میزان لازم |
زعفران آب شده | به میزان لازم |
آبلیمو | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
سیب ها را شسته و پوست گرفته و ریز خرد میکنیم توى قابلمه اى شکر و آب را با هم مخلوط کرده و سیب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط می گذاریم تا آب بجوش بیاید.
سپس حرارت را ملایم و میگذاریم تا آرام آرام سیب پخته شود من هل و دارچین را هم بعد از جوش آمدن اضافه کردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.
سپس بادام و کشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نیم ساعت دیگه نیز مارمالاد سیب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر میزنیم و هم میزنیم باید مرتب سر کشى کنید و یادتون باشه حرارت ملایم باشد.
در آخر هم آبلیمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سیب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنک و سفت شود سبس شیشه گرفتم و در یخچال نگه دارى میکنم.
منبع : beryooni.com