مارمالاد توت فرنگی یا آلبالو یا گیلاس یا تمشک

-توت فرنگی یا آلبالو یا گیلاس یا تمشک                 3 کیلو

2- شکر                                                              5/1تا3کیلو (به نسبت میزان ترشی میوه )

3-ژلاتین                                                             3 ورق (یا 4 تا 5 قاشق سوپخوری لعاب به دانه)

طرز تهیه

میوه های هسته دار ابتدا از هسته جدا و بعد له می کنیم با شکر مخلوط می کنیم و مانند مارمالاد زرد آلو طبخ می نمائیم .


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه