دلمه انواع و اقسام دارد ولي دلمه‌اي كه ما معمولا مي‌پزيم يك مايه مشترك دارد كه آن را داخل صيفي‌جاتي مثل بادمجان، كدو، گوجه فرنگي و برگ مو مي‌ريزيم و مي‌پزيم. اما اين دلمه هم مواد داخلش با دلمه‌های معمول فرق مي‌كند هم اينكه اصلا پختني نيست. در ضمنا به سرعت هم آماده مي‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: دلمه انواع و اقسام دارد ولي دلمه‌اي كه ما معمولا مي‌پزيم يك مايه مشترك دارد كه آن را داخل صيفي‌جاتي مثل بادمجان، كدو، گوجه فرنگي و برگ مو مي‌ريزيم و مي‌پزيم. اما اين دلمه هم مواد داخلش با دلمه‌های معمول فرق مي‌كند هم اينكه اصلا پختني نيست. در ضمنا به سرعت هم آماده مي‌شود. شاید این غذا یک جورهایی شبیه سالاد اویه خودمان باشد اما بالاخره خلاقیت و سلیقه هم بخشی از هنر خانم هاست. قرار نیست که تا ابد سالاد الویه را به همان شکل سنتی درست کنیم! این خلاقیت مخصوصا برای عروس خانم ها خوب جواب می دهد که در اوایل زندگی می خواهند سلیقه شان را به رخ خانواده شوهر بکشند.

دلمه سرد گوجه فرنگي

مواد لازم

  • 4 عدد گوجه فرنگي سفت
  • 4/1 پيمانه سس خردل
  • 2/1  پيمانه سس مايونز
  • 1 ق‌س جعفري ريز خردشده
  • 300 گرم كالباس خشك
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • 1 ق‌س شويد ريز خردشده
  • 1 ق‌س گشنيز ريز خردشده

طرز تهیه:

1. كالباس‌ها را نگيني خرد كنيد و در كاسه‌اي بريزيد. شويد، جعفري و گشنيز را هم به مواد داخل كاسه اضافه كنيد و با سس‌ خردل ، مايونز و نمک وفلفل مخلوط كنيد تا مايه داخل دلمه‌ها آماده شود. مواد آماده را در يخچال به مدت يك ساعت استراحت دهيد.

2. گوجه فرنگي‌ها را خوب شسته، سر آنها را به شكل دلخواه برش زده و جدا كنيد. داخل گوجه فرنگي‌ها را با قاشق خالي كنيد.

3. حالا داخل شكم گوجه فرنگي‌ها را با مواد خنك شده پر كرده و در ظرف مورد نظر چيده و سرو كنيد.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه