مواد لازم برای شش نفر

کره و روغن جامد روی هم: یک پیمانه

وانیل: یک قاشق مرباخوری

شکر: یک پیمانه

ماست: یک پیمانه

شکلات تخته ای رنده شده: دو قاشق سوپ خوری

تخم مرغ: سه عدد

آرد الک شده: دو پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

خامه زده شده: به میزان لازم

دسر خوشمزه فرانسوی

طرز تهیه دسر فرانسوی

کره و روغن را هم زده تا ترکیب آنها کاملا سفید شود، بعد شکر را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن برقی مواد را می‌زنیم. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه کرده، وانیل را افزوده و مخلوط می‌کنیم. ماست را به مواد اضافه نموده، آرد و بیکینگ‌پودر را جداگانه ترکیب کرده، به مواد می‌افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم می‌زنیم. مواد کیک را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. در انتها بعد از پخت، کیک را به ابعاد دلخواه برش زده، رو و اطراف آن را خامه مالیده، با رنده شکلات پوشانده و سرو می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه