طرز تهیه کیک ارده


کیک ارده,نحوه درست کردن کیک ارده


مناسب برای : جشن تولد 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 0 دقیقه 

مواد لازم برای 5 نفر :

بیسکویت 2 بسته
 خامه  200 گرم
 ارده 200 گرم
عسل 150 گرم
کره 100 گرم
گردو نگینی شده 100 گرم


طرز تهیه :
بیسکویت را  در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده مان را میریزیم من از حلوا ارده استفاده کردم.

مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب مورد نظرمان کاغذ روغنی می اندازیم.

کل ظرف باید از کاغذ پوشیده باشد مواد داخلش ریخته با دست فشار می دهیم تا خوب همه جا ظرف پر شود دو ساعت داخل فریزر می گذاریم بعد داخل ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم کاغذهای آن را جدا میکنیم 1 ساعت هم داخل یخچال می گذاریم. من روی آن یک خورده شکلات ریختم با مغزها تزینش کردم .


* این کیک خیلی پرکالری و شیرین هست مناسب برای صبحانه است .

 

منبع : beryooni.com


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه