طرز تهیه کیک اسفناج. روش پخت کیک اسفناج. مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :. تخم مرغ. 3 عدد. آرد. دو لیوان. شکر. یک لیوان. روغن. نصف لیوان. پوره اسفناج. یک لیوان. بکینگ پودر. دو قاشق مرباخوری. هل. یک قاشق مرباخوری. گلاب. کمی. طرز تهیه کیک اسفناج :. امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آنقدر زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و د ...

طرز تهیه کیک اسفناج



 

درست کردن کیک اسفناج,نحوه پخت کیک اسفناج

روش پخت کیک اسفناج

 

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :

تخم مرغ  3 عدد 
آرد  دو لیوان 
شکر   یک لیوان
 روغن نصف لیوان 
پوره اسفناج یک لیوان
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
هل یک قاشق مرباخوری
گلاب کمی

 

طرز تهیه کیک اسفناج :

امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آنقدر زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده  و در فر دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم.

 

نکته برای پخت کیک اسفناج :

اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه