مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر

بلغور ریز: چهار پیمانه

آب جوش: چهار پیمانه

سفیده تخم مرغ: دو عدد

روغن مایع: دو قاشق غذاخوری

آرد: شش قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری

نخود پخته شده: دو پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده: یک پیمانه

فلفل دلمه ای خرد شده: نصف یک عدد

نمک، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

پودر کاری: نصف قاشق غذاخوری

سس فلفل(تاباسکو):چند قطره

پیاز: یک عدد

رب گوجه فـرنگی: یک قاشق غذاخوری

لیموی تازه: یک عدد

سیر: سه حبه کره یا روغن: به میزان لازم

گشنیز و جعفری: نصف پیمانه

کوفته بلغور و نخود

طرز تهیه

بلغور را با آب جوش خیسانده و در ظرف را می‌گذاریم، سپس آب اضافی را خارج کرده، آرد و سفیده‌های تخم مرغ را افزوده و در آخر سه قاشق رب گوجه فرنگی، پودر کاری، نمک و روغن را می‌افزاییم. از خمیر گلوله‌هایی کوچک درست کرده و در قابلمه‌ای که آب در حال جوشیدن است، می‌ریزیم. نشانه پخته شدن بلغورها به روی سطح آب آمدن آنهاست، سپس بلغورها را در ظرفی می‌کشیم.

پیاز و سیرها را خرد کرده با کره کمی تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را افزوده، بعد از مدتی یک قاشق رب گوجه‌فرنگی، تاباسکو، فلفل، نمک و نخودهای پخته شده را اضافه می‌کنیم، کوفته ها را افزوده و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. گشنیز و جعفری خرد شده را هنگام سرو روی غذا ریخته و با حلقه‌های لیمو سرو می‌کنیم.

این غذا برای گیاهخوران وعده غذایی مناسبی است.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه