با طرز تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی آشنا شوید:




مواد لازم :

 آردیک و نیم پیمانه
 پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
 پودر زنجبیل یک قاشق مرباخوری
 جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
 نمکنوک قاشق مرباخوری
روغن مایع نصف پیمانه
عسلنصف پیمانه
شکر (ترجیحا قهوه ای) نصف پیمانه
تکه های ریز شکلات تلخ و شیریننصف پیمانه
آب ولرم2 قاشق مرباخوری
شکر سفیدیک چهارم پیمانه


طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو، پودر زنجبیل و نمک را در کاسه با هم مخلوط کنید.
در کاسه دیگری، شکر قهوه ای، روغن، عسل و آب ولرم را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا خامه ای مانند شود.


مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید.
دست ها را با آب سرد بشویید و خمیر را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید.
سپس تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید و ورز دادن را ادامه دهید.
در صورت چسبناک شدن خمیر، کمی آرد به آن اضافه کنید.


سپس بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.
از خمیر حدود ۱۸تا۲۴ قسمت جدا کنید. به شکل گرد دربیاورید، در شکر بغلتانید و با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
سینی را به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه در فر قرار دهید و هنگامی که هنوز نرم است، کلوچه‌ها را از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه