این غذا یکی از غذاهای محلی ده کویری، به نام ” خالدآباد” است که در کاشان قرار دارد.

مواد لازم

مواد لازم برای شش نفر

برنج: چهار پیمانه

گوشت گوسفند یا بره: ۵۰۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی: دو پیمانه

پیاز متوسط: دو عدد

روغن محلی: ۱۰۰ گرم

زردچوبه: سه قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه چلو دیزی غذای محلی کاشان

دستور پخت چلو دیزی غذای خوشمزه کاشانی

طرز تهیه

غذای محلی شهر کاشان

پیازها را خرد کرده با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود سپس زردچوبه را به آن افزوده و تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعه‌های بزرگ تقسیم کرده با پیاز تفت می‌دهیم. لوبیا را هم اضافه کرده و می‌گذاریم تا مواد روی حرارت ملایم بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه نمک را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملا مواد پخته شوند. پس از پخت گوشت و لوبیا، برنج را شسته به همراه شش پیمانه آب، باقیمانده روغن و نمک اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم دم‌ بکشد و مانند کته شود. پس از دم کشیدن، مخلوط گوشت و لوبیا را روی پلو ریخته و چلو دیزی را با ماست سفت یا ترشی سرو می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه