مواد لازم برای ۲۰ عدد

سینه مرغ: ۲۵۰ گرم

پیاز چهارگوش ریز خرد شده: نصف پیمانه

نمک: نصف قاشـق چــایخوری

خلال بادام: یک پیمانه

سس مایونز: ۵۰ گرم

آبلیمو: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه از هر کدام:۱/۴ قاشــق چایخــوری

برگ کرفس یا جعفری ریز خرد شده: نصف پیمانه

نان تست: ۲۰ عدد کره: ۵۰ گرم

پیش خوراک مرغ و بادام

طرز تهیه کاناپ مرغ و بادام

سینه مرغ را با نصف لیوان آب جوش، پیاز و نمک با درپوش در مایکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته، سپس ریز خرد می‌کنیم. بادام را در ظرف مسطحی ریخته و بدون درپوش با مایکروویو ۱۰۰ درصد دو تا چهار دقیقه تفت می‌دهیم تا طلایی و بو داده شود. سس مایونز را با آبلیمو، نمک، فلفل، جعفری یا کرفس، مرغ و بادام با هم مخلوط می‌کنیم. با چاقو لبه‌‌های نان را جدا کرده و به شکل مثلث یا مستطیل برش می‌دهیم، سپس روی آنها با قلم‌مو کمی کره آب شده می‌زنیم و از مخلوط آماده روی یکی از نان‌ها گذاشته و قسمت دیگر را روی آن می‌گذاریم، بعد سرو می‌کنیم.

نکات

پیش‌ خوراک کشور فرانسه

برای پخت سینه مرغ حتما روی آن با چاقو یک یا دو شکاف عمیق ایجاد می کنیم.

برای آب کردن کره آن را در ظرف قرار داده و داخل دستگاه با سیستم مایکروویو و قدرت ۲۰ درصد زمان می دهیم تا آب شود.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه