پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیایی است.

مواد لازم: پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیای هست

مواد لازم

- خمیر پیتزا

- 100 گرم کالباس خشک گوشت گاو

- 6 برش پنیر پروسس فیلا فیلا

- ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد

- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

- 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا رولی

طرز تهیه

مرحله 1


فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم می کنیم

مرحله 2

خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد 45* 30 )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم

مرحله 3

روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود

مرحله 4

به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید نوش جان

طرز تهیه پیتزا رولی همراه با آموزش تصویری

خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد 45* 30 )

طرز تهیه پیتزا رولی

برشهای پنیر ،کالباس گوشت را روی خمیر می چینیم

طرز تهیه پیتزا رولی

فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و روی آنها می ریزیم

طرز تهیه پیتزا رولی

خمیر را رول می کنیم ، روی خمیر را روغن زیتون می مالیم و ادویه ایتالیایی می پاشیم

طرز تهیه پیتزا رولی

به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم

طرز تهیه پیتزا رولی
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه