طرز تهیه پنكیک سیب

طرز تهیه پنكیک سیب - تصویر 1

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
آرد                                          2پیمانه
شکر                                       1پیمانه
شیر                                       2پیمانه
 تخم مرغ                                     1عدد
سیب                        1عدد (پوره شده)
کره                          3قاشق مرباخوری
وانیل                        2قاشق چایخوری
بیکینگ پودر        نصف قاشق چایخوری
دارچین                     2قاشق چایخوری
عسل                             به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شکر، وانیل، دارچین، بیکینگ‌پودر، سیب، شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم می‌زنیم. با یک ملاقه متوسط از مواد، درون تابه‌ای که با کره چرب کرده‌ایم، پهن کرده و دو طرف آن را سرخ می‌‌کنیم. وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین می‌کنیم.

نکات:

1)معمولا پنکیک را در تابه خیلی کوچک میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند.

2)مقدار عسل روی پنکیک با توجه به ذائقه شما متفاوت است.

3)برای تهیه پوره سیب پوست آن را بکنید و بعد از جدا کردن چوب و دانه آن را میکس کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه