فر را با حرارت 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ داغ كنيد و اسفناجها را داخل ماهيتابه بريزيد و تا زماني كه رنگ آنها كمي عوض شود تفت دهيد.
مجله سیب سبز:

مواد لازم برای 4 نفر:
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- اسفناج یا برگ چغندر: 400 گرم
- پنیر لبنه یا پنیر خامهای کم چرب میماس: 250گرم
- پودر جوز هندی: یکچهارم قاشق چایخوری
- خمیر فیلو یا یوفکا: 375 گرم
- تخم مرغ درشت تازه: 4 عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید و اسفناجها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانی که رنگ آنها کمی عوض شود تفت دهید. سپس اسفناجها را از ماهیتابه بیرون بیاورید و آبکش کنید تا همه آب اضافه آنها گرفته شود.
2. اگر لازم بود میتوانید با دست تا جای ممکن اسفناجها را فشار دهید تا آب اضافی در آنها باقی نماند. سپس آنها را با پنیرلبنه، جوز هندی و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. لایههای خمیر فیلو را روی سینی یا دیس فرتان مرتب بچینید و لبههای لایههای خمیر را به هم فشار دهید تا گوشهها و لبه خمیر به سمت داخل متمایل شود.
3. با یک چنگال خمیر را سوراخ سوراخ کنید تا در زمان پخت شیرینی زیاد پف نکند. خمیر را برای 15 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی درآید بپزید. خمیر را از فر بیرون آورید و اگر دیدید که پف کرده آنرا با دست پرس کنید تا پف آن بخوابد.
4. مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر پخش کنید و 4 جای خالی برای 4 عدد تخم مرغ روی آن قرار دهید. با دقت تخم مرغها را ابتدا یکییکی در کاسهای کوچک بشکنید و سپس آنهار ا روی فضای خالی در چهارگوشه غذا قرار دهید. روی تخم مرغها را کمی نمک و فلفل بپاشید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر غذا را در فر بپزید تا زمانی که زردهها خودشان را بگیرند ولی سفت نشوند.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :