مواد لازم برای شش نفر

آرد: دو پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخوری

کره: ۷۰ گرم

روغن مایع: دو قاشق سوپخوری

زرده تخــم مرغ: دو عدد

آب سرد: نصف پیمانه

گوشت چــرخکرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

جعفری خرد شده: نصـف پیمانه

کنسرو ذرت: نصف پیمانه

تخم مرغ پخته شده: دو عدد

کنجد، نمک و فلفل: به میزان لازم

پاته گوشت و سبزیـجات

طرز تهیه

آرد را همراه کره سرد خرد شده با چنگال خوب مخلوط می‌کنیم تا کره به خورد آرد رفته و به صورت خرده نان شود. نمک، روغن مایع و یکی از زرده‌های تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. آب سرد را نیز کم‌کم افزوده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را درون یک نایلون قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می‌دهیم. پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شود، گوشت چرخ کرده را همراه نمک و فلفل به آن افزوده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

کنسرو ذرت و جعفری را نیز اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم. تخم مرغ‌های رنده شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برمی‌داریم تا خنک شود. روی یک سطح آردپاشی شده مقداری از خمیر را با وردنه باز کرده و در قالب تارت ۲۱ سانتی‌متری خمیر را طوری قرار می‌دهیم تا کف و دیواره قالب را بپوشاند، سپس مواد گوشتی سرد شده را روی سطح خمیر پخش می‌کنیم. مابقی خمیر را نیز روی سطح آرد‌پاشی شده باز کرده و با کاتر برش‌های یک سانتی‌متری ‌زده و روی مواد گوشتی نوارهای خمیری را به صورت توری قرار می‌دهیم. یک عدد دیگر از زرده تخم مرغ را با یک برس روی نوارها مالیده و روی آن کنجد می‌پاشیم. قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه تا زمانی که روی آن کمی طلایی شود قرار می‌دهیم.

نکات

در صورت دلخواه میتوانید از هویج بخارپز خرد شده نیز استفاده کنید.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه