طرز تهیه مطبل لبنانی,مطبل لبنانی

جهانی‌ها –> آشپزی

در اینجا شما را با طرز تهیه مطبل لبنانی آشنا میکنیم که یک غذای ساده است و بیشتر به عنوان پیش غذا استفاده میشوید.

مواد لازم:

طرز تهیه مطبل لبنانی,مطبل لبنانی

طرز تهیه:

بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

منبع :akairan

با تشکر از سایت akairan

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه