مواد لازم

مواد لازم برای شش تا هشت نفر

مرغ بدون استخوان: ۷۵۰ گرم

گردوی چرخ شده: ۳۵۰ گرم

سبزی پاک شده: ۴۰۰ گرم

رب انار: یک قاشق سوپخوری

آبغوره: نصف پیمانه

پیاز: یک عدد

آرد: یک قاشق سوپخـوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ترش غذای محلی مازندران

دستور پخت مرغ ترش غذای شمالی

طرز تهیه

غذای محلی استان مازندران

مرغ را به ابعاد دلخواه خرد کرده و در نمک، فلفل و کمی روغن به مدت دو ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم تا مزه‌دار شود. پیاز ریز خرد شده را همراه روغن درون قابلمه ریخته و تفت می‌دهیم. مرغ را به آن افزوده و سرخ می‌کنیم.

وقتی که آب سبزی‌های شسته شده گرفته شد، سبزی‌ها را چرخ کرده و سپس در روغن تفت می‌دهیم، بهتر این که کمتر از سبزی قورمه‌سبزی سرخ شوند. گردو را نیز افزوده و سرخ می‌کنیم. زردچوبه را همراه سبزی به مرغ سرخ شده اضافه کرده و روی آن یک لیتر آب ریخته تا به جوش آید. پس از آن حرارت را کم می‌کنیم تا سبزی‌ پخته شده و خورش جا بیفتد. رب انار را نیز اضافه کرده، در اواخر پخت آرد را در حدی که بوی خامی آن گرفته شود تفت داده و همراه آبغوره به خورش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.

نکات

می توانید در صورت دلخواه از ران و سینه مرغ با استخوان نیز استفاده کنید.

سبزی این غذا شامل گشنیز، جعفری، شنبلیله، شوید، اسفناج و تره میباشد.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه