طرز تهیه شیرینی نارگیلی پرتقالی

طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,نارگیل,شیرینی پرتقالی,شیرینی نارگیلی,شیرینی,پرتقال

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پرتقالی

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

پودر نارگیل                                        1 و 1/4 فنجان
کره                                     225 گرم (در دمای اتاق)
پودر شکر                                                 500 گرم
وانیل                                    1.5 قاشق چای خوری
عصاره نارگیل                         3/4 قاشق چای خوری
آرد                                                         250 گرم
پوست پرتقال       1.5 قاشق چای خوری (رنده شده)
نمک                                   1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
پودر نارگیل را داخل سینی قرار دهید و به مدت 12 دقیقه داخل فر بگذارید.
با استفاده از هم زن برقی، کره، 115 گرم پودر شکر، عصاره نارگیل و وانیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و با آرد و پوست پرتقال و نمک مخلوط کنید و هم بزنید. سپس با پودر نارگیل مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت تا یک روز داخل یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به این ترتیب 36 عدد شیرینی گرد درست کنید (روی آن گرد زیر آن صاف) و آن ها را به سینی انتقال دهید و با فاصله بچینید.
به مدت 18 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از آن بگذارید به مدت 5 دقیقه خنک شوند.
پودر شکر باقیمانده را داخل یک کاسه قرار دهید شیرینی ها را داخل پودر شکر بچرخانید بعد بگذارید خنک شوند.

نکته:

از این مقدار مواد اولیه حدودا 36 شیرینی بدست می آید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه