طرز تهیه شیرینی عید نوروز « شیرینی کره ای»


طرز تهیه شیرینی عید نوروز ؛ تخم مرغ ها را خوب با همزن میزنیم بعد پودر قند را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن( روغن را به مایع تبدیل کرده و سرد شود )
طرز تهیه شیرینی کره ای،طرز تهیه شیرینی عید نوروز،شیرینی عید نوروز

مواد لازم :

آرد : 1 کیلو

پودر قند : 375 گرم

روغن جامد : 500 گرم (کره)

تخم مرغ : 6 عدد

ماست تازه سفت : 2 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر :1 قاشق مربا خوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

اسانس بادام : یک دوم قاشق چایخوری

نکته :

بجای وانیل و اسانس بادام میتوان از رنده پوست پرتقال ( 1عدد پرتقال) استفاده کرد

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را خوب با همزن میزنیم بعد پودر قند را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن( روغن را به مایع تبدیل کرده و سرد شود ) اضافه کرده و هم میزنیم بعد هل و پکینگ پودر و رنده پوست پرتقال را با آرد الک شده مخلوط میکنیم و به مواد کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

سپس خمیر را با وردنه پهن نموده و با قالب دلخواه قالب میزنیم توی سینی فر چرب شده میچینیم

تزیین روی شیرینی :

تخم مرغ و زعفران و اسانس بادام را با هم مخلوط کرده روی خمیرهای قالب زده میمالیم و بعد پودر پسته یا کنجد یا پودر بادام یا پودر نارگیل روی آن میپاشیم یا می توانید از پودر بادام یا پسته و همین طور کنجد برای تزئین شیرینی ها قبل از گذاشتن در فر استفاده کرد.

می توانید از رنگ های غذایی در خمیر استفاده کنید

آخر سر فر را با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد گرم کنید 10 تا 15 دقیقه بعد سینی فر را به مدت 15 دقیقه یا تا وقتی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید . سپس از فر خارج کرده ، بگذارید خنک شود./ زیباکده


نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه