طرز تهیه شیرینی عید نوروز « شیرینی نارگیلی»


طرز تهیه شیرینی عید نوروز ؛مقدار کمی پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف
طرز تهیه شیرینی عید نوروز،شیرینی عید نوروز،طرز تهیه شیرینی عید،طرز تهیه شیرینی،عید نوروز،شیرینی عید

شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )

مواد لازم:

3عدد سفیده تخم مرغ

پودر قند 250 گرم

پودر نارگیل 150 گرم

طرز تهیه:

مقدار کمی پودر پسته برای تزئین سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.

سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یک سینی فر که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می کنیم.

سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می کنیم .

شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم

مواد لازم:

پودر قند ۲۵۰ گرم

پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم

روغن مایع ۷۵ گرم

سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود

داخل یخچال میگذاریم به مدت 1 روز

سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)

با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
در فر قرار ( 170 درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه