طرز تهیه شیرینی شکری رویه دار

طرز تهیه شیرینی شکری رویه دار - تصویر 1

طرز تهیه شیرینی شکری رویه دار

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد اولیه :

کره                                  225 گرم (در دمای اتاق)
شکر                                                    450 گرم
تخم مرغ                                                   4 عدد
وانیل                                    2 قاشق چای خوری
آرد                                                      550 گرم
نمک                                    1 قاشق چای خوری
جوش شیرین                     1/2 قاشق چای خوری

 مواد اولیه رویه خامه ای کیک :

کره                                  115 گرم (در دمای اتاق)
روغن جامد                                          1/2 فنجان
وانیل                                    1 قاشق چای خوری
نمک                                               به مقدار لازم
پودر شکر                                               900 گرم
شیر                                        5 قاشق غذاخوری
رنگ غذا                   به مقدار لازم (در صورت تمایل)

طرز تهیه:

کره و شکر را مخلوط کنید تا خامه ای شکل شوند. تخم مرغ ها را در یک زمان، اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ، وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در یک کاسه جداگانه، آرد، نمک و جوش شیرین را با هم زن برقی بزنید سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

خمیر را داخل ظرف چرب شده پخش کنید و به مدت 10-15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی در بیاید و بعد بگذارید کاملا خنک شود.

طرز تهیه رویه خامه ای کیک:

برای تهیه رویه خامه ای، کره و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید تا کرمی و صاف شوند. سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و پودر شکر را به آن بیفزایید. سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل کمی رنگ غذا (هر رنگ دلخواه) به رویه اضافه کنید تا رنگی شود و بعد روی شیرینی ها پخش کنید و آن را در جای خنک قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی شکری رویه دار - تصویر 2

منبع : سوران
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه