مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر

روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری

پیاز خرد شده: یک پیمانه

سیر رنده شده: چهار حبه

بادنجـان خرد شده: یک پیمانه

محلول زعفران: یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی کبابی خرد شده: یک و نیم پیمانه

رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری

عصاره مرغ: چهار پیمانه

نمک، فلفل و آرد: به میزان لازم

سوپ گوجه فرنگی زعفرانی

آموزش پخت سوپ گوجه فرنگی زعفرانی پیش خوراکی ساده و لذیذ

طرز تهیه

در یک ماهی‌تابه کوچک، روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته، پیاز و بادنجان را به روغن افزوده و پنج دقیقه تفت می‌دهیم. سیرها را اضافه نموده و دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه می‌دهیم. زعفران را افزوده و حرارت را کم می‌کنیم تا زعفران با مواد مخلوط شود. گوجه‌فرنگی، رب، عصاره مرغ، آرد، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و ۱۵ دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا مواد سوپ بپزد. اجازه می‌دهیم تا مواد کمی خنک شوند، بعد آنها را درون غذاساز ریخته و پوره می‌کنیم.

نکات

برای کبابی کردن گوجه فرنگیها، آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، دانههای آنها را خارج کرده و درون فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گذاشته تا کبابی شوند.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه