مواد لازم

قارچ صدفی بزرگ: دو عدد

قارچ دکمه ای درشت خرد شده: ۵۰۰گرم

آب گرم: یک پیمانه

کره: دو قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد شده: نصف پیمانه

سیر رنده شده: دو حبه

استاک مرغ: دو پیمانه

خامه: دو قاشق سوپخوری

روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری

آویشن گلها، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه برای ماه رمضان

دستور پخت سوپ قارچ با خامه مخصوص ماه مبارک رمضان

طرز تهیه

قارچ‌های صدفی را شسته و ۲۰ دقیقه درون آب‌گرم خیسانده تا قارچ‌ها نرم ‌شوند. حالا قارچ‌ها را آبکش نموده، آب گرم باقیمانده را از صافی رد نموده و قارچ‌ها را نیز ریز خرد می‌کنیم. کره را در قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا ذوب شود. پیاز را به کره افزوده و دو الی سه دقیقه تفت می‌دهیم تا طلایی شود، سپس سیر را افزوده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

قارچ صدفی را به سیر و پیاز افزوده و دو دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم. کمی از قارچ‌ دکمه ای را کنار گذاشته و باقی را به همراه نیمی از آویشن به مواد افزوده، مواد را هم زده و پنج دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا طعم‌ها کاملا به خورد هم بروند. وقتی قارچ‌ها شروع به پخت نمود و میزان مایه قارچ افزایش یافت، حرارت را زیاد می‌کنیم تا رنگ ‌‌قارچ‌ها قهوه‌ای شود. حالا آب‌گرم صاف ‌شده را به سوپ می‌افزاییم. اجازه می‌دهیم تا مواد با هم ترکیب‌ شده و آب‌ قارچ کشیده شود.

استاک مرغ را افزوده و دوباره می‌گذاریم تا مواد روی حرارت بالا کاملا بجوشند، سپس حرارت را متوسط نموده و پنج دقیقه دیگر زمان می‌دهیم. قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا مواد سوپ خنک شود. مواد را درون غذاساز ریخته و کاملا پوره می‌کنیم. دوباره سوپ را درون ��ابلمه ریخته و گرم می‌نماییم، سپس حرارت را خاموش کرده و خامه، نمک، فلفل و روغن ‌زیتون را به آن می‌افزاییم. سوپ قارچ را درون ظرف سرو ریخته و با قارچ تفت‌ داده شده، روغن زیتون و آویشن تزیین و سرو می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه