مواد لازم

سیب زمینی: ۵۰۰ گرم

هـویج: دو عدد

کرفس : سه شاخه

تره فــرنگی: یک عدد

پنیر گـودا: ۲۰۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

روغن مایع: نصف پیمانه

آبلیمو: ۴/۱ پیمانه

نمک و فلفل از هر کدام: نصف قاشق چایخوری

جوزهندی: یک عدد

سوپ سیب زمینی

آموزش سوپ سیب زمینی به عنوان پیش خوراک مقوی برای افطار

طرز تهیه

روغن را در قابلمه ریخته و هویج، کرفس، تره‌فرنگی و سیب‌زمینی‌های خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا تفت بخورند، سپس به این مواد آب افزوده و می‌گذاریم تا کاملا بپزند. در صورت تمایل پس از پختن می‌توانیم مواد را کاملا له کنیم. نمک، فلفل، آبلیمو و خامه را به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا روی حرارت قرار می‌دهیم. کمی از جوزهندی را روی موادمان رنده می‌کنیم. پنیر گودا را خرد کرده و در زمان سرو روی سوپ می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه