غذاهای سنتی بسیاری برای مناسبت های ایرانی از قدیم عرف بوده که یکی از آنها غذاهای مخصوص چهارشنبه سوری و خوراکی ها مخصوص آن شب است. در شهر اردبیل در شب چهارشنبه سوری غذایی متفاوت پخته و سرو می شود که هم اسم و هم طعم جالبی دارد. سوتی پلو به معنای پلوی شیر پز است.

مواد لازم

برنج: چهار پیمانه

آب: یک پیمانه

شیر: چهار پیمانه

نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم

کره یا روغن: به میزان لازم

قیسی و کشمش: به میزان لازم

طرز تهیه سوتی پلو غذای سنتی اردبیل

آموزش پخت سوتی پلو غذای مخصوص چهارشنبه سوری

طرز تهیه

برنج را در قابلمه‌ای که محتوی شیر، آب، زعفران، نمک و روغن در حال جوش است ریخته، در ظرف را نیمه باز می‌گذاریم تا سر نرود و هر چند دقیقه یک بار هم می‌زنیم تا ته نگیرید. زمانی که آب و شیر جذب برنج شد، شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

این غذا را با قیسی و کشمش تفت داده شده یا ماهی دودی یا مرغ پخته و ریش شده سرو می‌کنند.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه