مواد لازم برای خمیر

تخم مرغ: چهار عدد

شیر: ۱/۴پیمانه

روغن زیتون: ۱/۴پیمانه

آرد: سه تا سه و نیم پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل: یک قاشق چایخوری

جعفری خرد شده: ۱/۴ پیمانه

ریحان خرد شده: ۱/۴ پیمانه

سـیر: دو حبه

بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

پنیر بلوچیز: ۲۰ گرم

پنیر چدار: ۲۰ گرم

پنیر فیلافیلا: ۱۵ گرم

پنیر پارمزان: ۱۵ گرم

سس مارنیارا: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مارنیارا

روغن زیتون: سه قاشق سوپخوری

سیر: چهار حبه

پیاز خرد شده: ۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم

پونه خشک: یک قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

ریحان خشک شده: یک قاشق سوپخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

عسل: دو قاشق چایخوری

راویولی پنیــر با سس مــارنیارا

طرز تهیه

همه مواد خمیر به جز آرد و بیکینگ‌پودر را در دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا با هم ترکیب شوند، سپس کم‌کم آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده با وردنه پهن کرده و به ابعاد ۵×۵ سانتی‌متر برش می‌دهیم. از مواد میانی مخلوط پنیر چدار، فیلافیلا و بلوچیز ‌وسط خمیر قرار داده، خمیر را رول کرده و دور آن را می‌بندیم، سپس راویولی ها را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزند. راویولی ها را درون ظرف مناسبی ریخته و با سس مارنیارا، پنیر پارمزان، ریحان و جعفری تزیین و سرو می‌کنیم.

طرز تهیه سس

در قابلمه مناسبی پیاز و سیرهای رنده شده را با روغن روی حرارت ملایم تفت داده، سپس قارچ‌ها را به آن افزوده تا سرخ شده و آب آنها کشیده شود. گوجه فرنگی‌ها را به وسیله مخلوط‌کن به صورت پوره در آورده، سپس به همراه بقیه مواد به قابلمه اضافه می‌کنیم تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزند و سس کمی غلیظ شود.

نکات

مواد میانی راویولی را به دلخواه میتوانید تغییر دهید.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه