مواد لازم

گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم

سویا: ۲۰۰ گرم

پیاز بزرگ رنده شده: یک عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

نان همبرگر: یک عدد

پنیر چدار: دو ورق

پنیر پیــتزا ورقه ای: دو عدد

کاهــو: دو برگ

گوجه فرنگی و خیارشور حلقه ای خردشده از هر کدام: دو عدد

سس مایونز، کچاپ و خردل: به میزان لازم

طرز تهیه دوبل برگر 50/50

چگونه در خانه دوبل برگر درست کنیم؟

طرز تهیه

سویا را از یک ساعت قبل در آب گرم خیسانده، سپس آن را با چرخ گوشت چرخ می‌کنیم. سویا، گوشت، پیاز آب گرفته شده، نمک و فلفل را در کاسه‌ای مخلوط نموده و کاملا ورز می‌دهیم تا یک‌دست شود. حالا مواد گوشتی را به شش دایره مساوی تقسیم نموده، میان دو کاغذ روغنی قرار داده و در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خنک شوند.

ماهی تابه را روی حرارت متوسط گذاشته تا گرم شود. در تابه روغن ریخته و با قلم‌مو آن را در سطح تابه پخش می‌کنیم. دایره‌های گوشتی را در تابه گذاشته و هر طرف آن را پنج الی هفت دقیقه سرخ می‌کنیم. دو دقیقه قبل از این‌که برگرها آماده شوند، پنیر پیتزا و چدار را روی آنها قرار داده و اجازه می‌دهیم تا ذوب شوند. برای سرو دوبل برگر، دو برگ کاهو روی نان قرار داده و برگرها را روی آن گذاشته و به همراه گوجه‌فرنگی، خیارشور و سس‌ها پوشانده و داغ سرو می‌کنیم.

منبع : خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه