مواد لازم

مواد لازم برای چهار نفر

کوکی یاژ درشت: ۳۵۰ گرم

اسفناج: ۵۰۰ گرم

سبزی معـطر: دو تا سه قاشق سوپخــوری (نعنا، ترخان و جعفری)

سیر رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ پخته شده: دو عدد

پنیر گرویر رنده شده: ۱۰۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گـرم

کره: ۵۰ گرم

ارگانو: یک قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دلمه کوکی یاژ سبزیجات غذای ایتالیایی

دستور پخت غذای خوشمزه ایتالیایی به نام دلمه کوکی یاژ

طرز تهیه

کره را در تابه مناسبی روی حرارت قرار داده، سیر را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. اسفناج خرد شده را نیز به آن اضافه کرده تا کمی سرخ و آب اسفناج کشیده شود، سبزی معطر خرد شده را به همراه نمک، فلفل و ارگانو به مواد اضافه کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. تخم‌مرغ رنده شده را به مواد افزوده، سپس خامه را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم.

درون ظرف مناسبی آب ریخته، یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه می‌کنیم، زمانی که به جوش آمد کوکی یاژ ها را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا کاملا مغز آن پخته شود، بعد در صافی ریخته و با آب ولرم می‌شوییم تا شوری و لیزی آن گرفته شود.

با یک قاشق چایخوری از مواد سبزیجات آماده داخل کوکی یاژ ها را پر کرده و در ظرف نسوز مناسبی که چرب کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. در صورت تمایل کمی کره آب شده روی کوکی یاژ ریخته و روی آنها پنیر گرویر می‌ریزیم، سپس در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرها طلایی شود.

نکات

بهتر آن که روی ظرف نسوز را فویل بکشیم. ۱۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار داده، سپس فویل را برداشته، ۱۰ دقیقه د��گر مجددا در فر میگذاریم تا پنیر طلایی شود.

پنیر گرویر را میتوانید از فروشگاهها و سوپرمارکتها تهیه نمایید.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه