مواد لازم

مواد لازم برای شش نفر

سینه مرغ پخته شده: یک عدد

پیاز: دو عدد

آلوی قیسی: ۱۰۰ گرم

آلوی سیاه: ۱۰۰ گرم

برگه زردآلو: ۱۰۰ گرم

مغز گردو نگینی خرد شده: ۵۰ گرم

کشمش پلویی: ۵۰ گرم

زعفران حل کرده: نصف پیمانه

آب: یک پیمانه

طرز تهیه خورش آلو رودسری

دستور پخت خورش آلو با آلوی سیاه و آلوی قیسی و مرغ

طرز تهیه

سینه مرغ را ریش ریش می‌کنیم. در قابلمه‌‌ای پیاز را خلالی خرد کرده تا آب پیاز خشک شود، بعد روغن را اضافه می‌کنیم تا پیاز طلایی شود. آلوها را پس از شستن با پیاز تفت داده و در انتها آب و زعفران را اضافه می‌کنیم تا زمانی که آلوها با حرارت ملایم بپزند. در آخر کشمش و گردوها را تفت داده و زمان سرو کردن خورش، آلوها را در ظرف مورد نظر ریخته، مرغ را در کنار آن قرار داده و گردو و کشمش را روی آن می‌ریزیم. این غذا با برنج سرو می‌شود.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه