مواد لازم

راسته گوساله: ۵۰۰ گرم

پیاز درشت: یک عدد

سیر: چهار حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

آرد گندم: دو قاشق غذاخوری

کره: ۱۰۰ گرم

آب گوشت: سه پیمانه

نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل از هر کدام: یک قاشق چایخوری

روغن مایع: دو قاشق غذاخوری

خوراک گوشت با سس سیر

دستور پخت خوراک گوشت با سس سیر چیست؟

طرز تهیه

راسته گوساله را به صورت نوارهای باریک چهار سانتی‌متری خرد می‌کنیم و به همراه دو حبه سیر و پیاز‌ خلالی خرد شده در روغن تفت می‌دهیم، سپس پنج الی شش پیمانه آب به همراه مقداری نمک و ادویه‌ها اضافه می‌کنیم تا با شعله ملایم بپزد و گوشت به روغن بیفتد. در ظرف دیگری کره را گرم کرده و آرد را به همراه دو عدد سیر خرد شده دیگر تفت می‌دهیم تا آرد طلایی شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز به آن اضافه کرده، تفت داده و مابقی ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. آب گوشت را گرم کرده، ‌آرام به آرد اضافه می‌کنیم و مواد را هم می‌زنیم تا صاف شده و آرد از حالت گلوله بودن در آید، سپس روی شعله ملایم حرارت می‌دهیم تا سس قوام آید. گوشت را در ظرف دلخواه سرو کرده و سس سیر را روی آن می‌ریزیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه