مواد لازم
راسته گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز درشت: یک عدد
سیر: چهار حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آرد گندم: دو قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
آب گوشت: سه پیمانه
نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل از هر کدام: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
دستور پخت خوراک گوشت با سس سیر چیست؟
طرز تهیه
راسته گوساله را به صورت نوارهای باریک چهار سانتیمتری خرد میکنیم و به همراه دو حبه سیر و پیاز خلالی خرد شده در روغن تفت میدهیم، سپس پنج الی شش پیمانه آب به همراه مقداری نمک و ادویهها اضافه میکنیم تا با شعله ملایم بپزد و گوشت به روغن بیفتد. در ظرف دیگری کره را گرم کرده و آرد را به همراه دو عدد سیر خرد شده دیگر تفت میدهیم تا آرد طلایی شود. رب گوجهفرنگی را نیز به آن اضافه کرده، تفت داده و مابقی ادویهها را به آن اضافه میکنیم. آب گوشت را گرم کرده، آرام به آرد اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم تا صاف شده و آرد از حالت گلوله بودن در آید، سپس روی شعله ملایم حرارت میدهیم تا سس قوام آید. گوشت را در ظرف دلخواه سرو کرده و سس سیر را روی آن میریزیم.
خانواده سبز