مواد لازم برای دو نفر
گوشت مغز ران: ۴۰۰ گرم
سس سویا: دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد: دو قاشق غذاخوری
کنجد: دو قاشق غذاخوری
جوانه ماش: ۲۵۰ گرم
دستور پخت خوراک گوشت با جوانه ماش چیست؟
طرز تهیه
گوشت را به صورت خلالی خرد کرده، سپس در روغن کنجد تفت داده و اجازه میدهیم در آب خود گوشت پخته شود، پس از پخت سس سویا را اضافه کرده، هم زده و میگذاریم تا جا بیفتد. در انتها جوانه ماش را اضافه کرده و فقط یک دور در ماهیتابه تکان میدهیم، سپس در ظرف مورد نظر ریخته و کنجد را روی آن میپاشیم.
منبع : خانواده سبز
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :