مواد لازم

مواد لازم برای شش نفر

برنج: ۷۵۰ گرم

کره یا روغن مایع: ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ: سه عدد

پیاز متوسط: یک عدد

ماست خامه ای: ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران دم کرده: ۱/۴ پیمانه

قارچ : ۳۰۰ گرم

ذرت پخته شده: ۱۰۰ گرم

آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه ته چین قارچ و ذرت

دستور پخت ته چین خوشمزه و زیبا با قارچ و ذرت

طرز تهیه

برنج را شسته و از چهار تا پنج ساعت قبل با نمک خیس می‌کنیم. پیاز را خرد کرده و در کمی کره تفت می‌دهیم تا سبک شود. قارچ‌ها را ورقه کرده، سپس به پیاز افزوده و مخلوط می‌کنیم تا آب میان بافتی قارچ تبخیر شده و به همراه پیاز سرخ شود. در پایان ذرت را به همراه کمی نمک و آبلیمو به قارچ‌ها افزوده و مخلوط می‌کنیم. برنج را پخته و آبکش می‌نماییم. در کاسه‌ای ماست خامه‌ای، بقیه کره یا روغن، زرده‌های تخم‌مرغ، نمک و زعفران را خوب مخلوط می‌کنیم.

قالب موردنظر را چرب کرده و کنار می‌گذاریم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. کف قالب از مایه ته چین ریخته تا کاملا کف آن پوشیده شود، سپس باقی مواد ته چین را با برنج مخلوط می‌کنیم. نیمی از برنج را در قالب ریخته، سپس مواد میانی قارچ و ذرت را روی برنج می‌ریزیم و خوب با قاشق روی سطح برنج پخش می‌کنیم.

حالا باقی برنج ته چین را روی مواد میانی ریخته و با پشت قاشق، برنج را خوب روی مواد پرس می‌کنیم. توجه می‌کنیم که یک سانتی‌متر از لبه قالب خالی باشد تا برنج بتواند دم بکشد. روی قالب را با فویل پوشانده و به مدت یک تا یک ساعت و نیم در فر قرار داده تا دور و اطراف ته چین طلایی شود. بعد ته چین را در ظرف سرو برمی‌گردانیم.

نکات

میتوانید ته چین را با ماست چکیده و سبزیجات تزیین کنید.

به جای ماست خامه ای میتوان از ماست چکیده استفاده کرد.

فر حتما باید ۲۰ دقیقه قبل از قرار دادن ته چین در آن روشن و داغ باشد.

میتوانید به جای قالب از قابلمه یا ظروف نچسب دیگر استفاده کنید.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه