مواد لازم برای هشت نفر

بن فیله گوساله: ۸۰۰ گرم

اسفناج: ۲۰۰ گرم

قارچ: پنج عدد

پیاز متوسط: یک عدد

سیر: پنج حبه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

سیب زمینی متوسط: سه عدد

روغن زیتون، فلفل قرمز و رزماری: به میزان لازم

بن فیله گوساله با اسفناج

دستور پخت بن فیله گوساله با مغز اسفناج چیست؟

طرز تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن زیتون تفت می‌دهیم تا نرم شود. دو عدد از سیرها را ریز خرد کرده، همراه با پیاز تفت می‌دهیم تا بوی سیر خارج شود. قارچ‌ها را نیز ریز خرد کرده، اضافه می‌کنیم و با حرارت زیاد به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کشیده شود. اسفناج را نیز ریز خرد کرده و می‌افزاییم تا آب اسفناج‌ها نیز کشیده شود. نمک و فلفل زده و مخلوط سبزیجات را از روی حرارت برمی‌داریم. گوشت را از قسمت طول و از وسط یک شکاف می‌دهیم. با مخلوط سبزیجات شکاف وسط گوشت را پر می‌کنیم. اطراف گوشت را در روغن سرخ می‌کنیم، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا آماده شود.

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و خرد می‌کنیم. بقیه سیرها را خرد کرده، به همراه روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و رزماری به سیب‌زمینی‌ها اضافه کرده و می‌گذاریم تا سیب‌زمینی‌ها ۳۰ دقیقه در این مواد بماند، سپس آنها را در سینی فر گذاشته و در فر با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها پخته و کمی طلایی شوند.

بن فیله آماده شده را به صورت حلقه‌ای برش زده و به همراه سیب‌زمینی‌ها در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه