طرز تهیه باقلا پخته با سبزیجات معطر,باقلا

جهانی‌ها –> آشپزی

یکی از پُرطرفدارترین عصرانه ‌های فصل بهار، باقلای پخته ‌همراه سرکه یا آبلیمو و کمی نمک و گلپر است.
البته با باقلای پخته غذاهای خوشمزه دیگری هم می ‌توان درست کرد که خاصیت بیشتری داشته باشند؛ بنابراین امسال برای تنوع هم که شده، باقلای پخته را با روش جدید درست کنید.

مواد لازم:

طرز تهیه باقلا پخته با سبزیجات معطر,باقلا

طرز تهیه:

* باقلاها را از پوست اول جدا کرده و در قابلمه ‌ای حاوی آب و کمی نمک بپزید.
* در این فاصله پیازچه‌ ها را نیز پاک کرده و پس از شستن، آنها را حلقه‌ حلقه کنید.
* باقلاها را پس از اطمینان از پخته ‌شدن، داخل سبدی آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
* تابه کوچکی آماده کنید و پس از ریختن کره در آن، تابه را روی شعله اجاق ‌گاز قرار دهید تا آب شود.
* سپس پیازچه‌ های حلقه‌ حلقه‌ شده را در کره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این کار ۲ تا ۳ دقیقه زمان کافی است.
* پس از آن، باقلای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و کمی نمک اضافه کنید و مقدار کمی حرارت دهید.
* در پایان روغن زیتون را اضافه کنید و بعد از ریختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به‌ همان صورت داغ سرو کنید.
نکته:

مرحله پوست‌ کندن باقلا را می ‌توانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این کار کافی است مقداری نمک روی باقلای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر کنید.
سپس با ایجاد شکافی کوچک در پوست باقلا ، مغز هر کدام به‌ راحتی خارج می ‌شود.
پس از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمک انجام دهید.

ارزش غذایی هر پرس:

انرژی : ۱۲۲ کیلو کالری پروتئین : ۷/۷ گرم چر بی : ۵/۴گرم کربوهیدرات : ۱۱/۳گرم فیبر : ۶/۲ گرم قند : ۵/۱ گرم کلسیم : ۶۰ میلی گرم

منبع : همشهری آنلاین

با تشکر از سایت همشهری آنلاین

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه