طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی)


معمولاً در ماه مبارک رمضان، فرنی جزءلاینفک سفره افطار محسوب می شوند. در تمام دنیا، فرنی تقریباً به سبک فرنی ایرانی تهیه می شود.این غذا از ایران به بقیه دنیا مهاجرت کرده است؛ در هر صورت این دسر، بسیار خوشمزه و باب طبع تمام افراد خانواده است. لازم است بدانید که فرنی غذای بسیار سالم و مغذی برای روزه داران می باشد.طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی)


مواد لازم

شیر                                                    نیم لیتر

آرد برنج و نشاسته                              از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری

شکر                                                   چهار قاشق سوپ‌خوری

گلاب                                                   به میزان لازم



طرز تهیه

* آرد برنج، نشاسته و پودر کاکائو را در شیر حل کنید.( برای اینکه گلوله گلوله نشود نصف لیوان شیر را با آرد و نشاسته مخلوط کنید تا حل شود بعد آرام آرام به شیر که در حال جوشیدن میباشد اضافه کنید و مرتب هم بزنید.)

* بعد، شکر و در صورت تمایل گلاب را بیفزایید.

* روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. وقتی جوش آمد و غلیظ شد فرنی آماده است.

فرنی با میوه :

داخل ظرفمون میوه ریخته و فرنی را روی آن میریزیم و با پودر دارچین تزیین
مینماییم.

طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی) - تصویر 2

فرنی کاکائویی:

پودر کاکائو   یک تا دو قاشق مرباخوری به فرنی اضافه کرده و با ترافل تزیین میکنیم.
طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی)
منبع:vismani.com


فرنی زعفرانی

به فرنی زعفران آب کرده به اندازه 1قاشق غذاخوری اضافه می کنیم و با مروارید خوراکی تزیین مینماییم.
طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی) - تصویر 4


نکته: فرنی مدلهای متفاوتی دارد. میتوانیم شکر اضافه نکنیم و در هنگام سرو از مربا استفاده نماییم.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه