مواد لازم

مواد لازم برای چهار الی شش نفر

نان تست: یک بسته

پنیر ورقه ای گودا: یک بسته

کره آب شده: ۵۰ گرم

سیر رنده شده: دو حبه

اسفناج خرد شده: یک کیلوگرم

تخم مرغ: دو تا سه عدد

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

پیاز داغ: نصف پیمانه

روغن حیوانی: سه قاشق سوپخوری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه اسنک نرگسی اسفناج

دستور پخت اسنک نرگسی اسفناج یک میان وعده لذیذ و مقوی

طرز تهیه

روغن حیوانی را در تابه مناسبی روی حرارت قرار داده، سپس پیاز داغ و زردچوبه را کمی تفت می‌دهیم. آنگاه تخم‌مرغ‌ها را در این مایه شکسته، در تابه را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم تخم‌مرغ‌ها کمی بسته شوند، سپس تخم‌مرغ‌ها را تکه‌تکه کرده، اسفناج را نیز افزوده و مرتبا هم زده تا کاملا تفت بخورد و آب آن کشیده شود و با حرارت ملایم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا کاملا پخته شود، در این فاصله نمک و فلفل قرمز را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

اطراف نان‌های تست را برش زده و کره را به همراه سیر با برس روی نان‌ها می‌مالیم. از مواد نرگسی یک لایه روی نان‌ها قرار داده و روی هر کدام یک عدد پنیر گودا می‌گذاریم. یک نان دیگر روی آن قرار داده، کاملا آن را فشرده می‌کنیم و در دستگاه ساندویچ‌ساز که از قبل (دو دقیقه) گرم کرده‌ایم، به مدت دو الی سه دقیقه قرار می‌دهیم تا طلایی شود.

خانواده سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه